Om B2cHost

Här är några anledningar till varför vi hoppas att Du skulle
överväga att välja oss som Ditt nästa och sista webbvärd.

Varför B2cHost Ett globalt webbhotell

Hardware

Varumärkeshårdvara med kvalité

När Du är värd med B2cHost kan Du vara säker på att vi använder det bästa
inom teknologin så som IBM, Dell, HP-servar, IBM-lagringsystem, Cisco nätverksutrustning och virtualiseringsprogram. Till skillnad från andra leverantörer använder vi ENDAST varumärkeshårdvaror och har direkta servicenivåavtal för att säkerställa att vår ryggrad är överflödig.

Experience

Erfarenhet och mer erfarenhet!

Våra grundare har sedan 2013 varit med i webbvärds industrin och har lärt sig en massa på vägen. Enkelt uttryckt så kan Du dra nytta av den enorma kunskapen som har uppnåtts från att vara involverad i denna branschen. För att Du ska vara i säkra händer så har alla våra grundare flera års kunskap om branschen, allt det bästa för Dig!

Full Control

Klientområde med full kontroll

B2cHost klientområde gör det enkelt för Dig att hantera dina hosting-tjänster
och domännamn med oss. Du kan uppdatera din kontaktinformation, faktureringsuppgifter, lägga till eller ta bort tjänster, skicka in supportmeddelanden och massa mer. B2cHost är en onlineportal som ger Dig tillgång till allt oavsett vart du befinner dig!

cPanel

Kontrollpanelen cPanel

På B2cHost använder vi oss av WHM och cPanel som kontrollpaneler som gör att Du kan hantera ditt värdkonto från början till slut. Med bara några klick så är du på vägen till komma igång med företaget! Vi inkluderar även installationsprogrammet Softaculous som gör att Du kan installera skript så som WordPress, Joomla, Moodle och mer än 360 andra program utan några tekniska förkunskaper om dessa program.

Customer Service

Väl stödjande kundservice

Vårt stöd är vad som skiljer oss från alla andra liknande företag. Vi på B2cHost förstår att stöd är den viktigaste aspekten av en webbvärd och det är därför vi är ett steg bättre än konkurrensen. Vi på B2cHost är tillgängliga dygnet runt för våra kunder och Du blir alltid ansluten till en av våra experter som kan hjälpa Dig direkt. Vi lägger INTE ut några av våra supportmöjligheter. Vårt mål är att förse hosting som är prisvärd och med stöd som hjälper dig på vägen.

99.9% Uptime

99,9% driftiga och pålitliga

Vi har proaktiv övervakning ner till sekunder med reaktiva lösningar på plats för att säkerställa stabiliteten hos våra hosting servrar. Vår driftighet är avgörande och vi har dedikerad personal i våra datacenter för att övervaka dygnet runt så att Du kan koncentrera Dig på dina webbplatser medan vi hanterar servrarna.

Om B2cHost

B2cHost har sedan 2013 försett pålitliga och säkra webbhotell till kunder så som företag och privatpersoner. Vi är stolta över vår solida närverkssäkerhet och vår kundservice som är tillgänglig dygnet runt. Vårt kostnadseffektiva webbhotell är lämplig för att skapa en webbtillgänglighet eller en webbplats som kräver utbyggnad och underhåll av fullt integrerade e-business-lösningar.

Allt Du behöver för att få din webbsida online idag!

Våra experter är här för att hjälpa dig varje steg på vägen, dygnet runt, varje dag året om.