Linux VPS webbhotell

Dedikerad kontroll och funktionalitet i en anpassad värdmiljö!

Nybörjare
Mellan
Hög

Privata vitruellaservar

  • 1000 mpbs hastighet
  • 99.99% drifttid på nätet
  • Dedikerade IP-adresser
  • Fullständig root-åtkomst
  • VPS kontrollpanel
  • Inget kontrakt
  • Överföringshjälp
  • Inställning ingår
  • OS-inställningar ingår
  • Lätt att uppgradera eller nedgradera

VPS webbvärdfunktioner

Linux and Windows

Välj mellan Linux och Windows

Välj mellan Linux och Windows distributioner så som: CentOS 7, Debian 9, Ubuntu 16.04, Windows 2012,
Windows 2016 med mera.

Cpanel and Plesk

Cpanel och Plesk

Du kan välja och aktivera kontrollpanelen till cPanel eller Plesk, båda kommer att finnas förinstallerade för att underlätta hanteringen av webbplatser, e-post, databaser och mycket annat.

DNS Management

DNS-hantering

Med vårt inbyggda DNS-hanteringssystem kan Du styra alla dina domäner, såväl som Din omvända DNS med några enstaka klick.

Varför skulle Du välja vår Linux VPS

Extreme Performance

Extreme Performance

Med öppen källteknik som OpenStack och OpenVZ så erbjuder vi VPS som är både kraftfull och enkel att använda. Genom att vi bygger våra servrar med toppmoderna komponenter, så låser vi upp en hög hastighet.

Full Featured VPS

Fullständig åtkomst till VPS

Fullständig root-åtkomst i kombination med ett val av operativsystem och tillvalet cPanel, ger Dig en virtuell privatserver som är funktionsrik. Våra VPS-erbjudanden är snabbare än många andra dedikerade servrar.

24/7 Support

Support dygnet runt

Om Du har några frågor kan du alltid vända Dig till vårt supportteam som kommer svara på alla Dina frågor. Så tveka inte att kontakta oss när Du får problem!

High Performance Network

Högpresterande nätverk

Våra VPS-planer är placerade på högpresterande nätverk och vår övertydliga Tier 1 drivna nätverk erbjuder blixtsnabba nedladdningar och laddningshastigeter runt om i världen.

VNC Access

Tillgång till VNC

Om Du av någon anledning förlorar åtkomst på grund av felkonfigurerad SSH-server eller dålig brandvägg så kan VNC användas för att korrigera problemet.

Powerful Hardware

Kraftfull maskinvara

Vi arbetar med branschledare som Intel och AMD för att kontinuerligt utvärdera vår VPS-plattform för att behålla en optimal prestanda.

Vanliga frågor

VPS står för virtual privatserver vilket avser en delning av en fysisk server i flera olika servrar. I själva verket fungerar alla som en dedikerad server men Du får det till ett lägre pris. Varje VPS har sitt eget operativsystem och var och en kan omstartas separat. Dessa operativsystem mottar varje enskild del av resurserna hos den fysiska servern, inte mer och inte mindre, de är isolerade från varandra så att man inte kan störa en annan.

När du beställer en VPS så är tjänsten vanligtvis direkt inställd, men betalar du med ett kreditkort eller PayPal så kan det ta upp till 48 timmar .

Ja! Alla Virtuozzo VPS-servrar innehåller TUN/TAP/PPP moduler.

Våra VPS-servrar är anpassningbara i flyttningar. Du kan växla mellan olika planer när som helst utan att webbsida stängs ner då ändringarna tar mindre än en halv minut att åtgärda. Kontakta vårt team när som helst för att få hjälp med detta.

Ja, vi erbjuder gratis förflyttning från Din nuvarande webbvärd med hjälp av cPanel/WHM, så vi förflyttat Din/Dina webbsidor till Din nya VPS helt kostnadsfritt.

Ja, Solus VM kontrollpanel ger dig en inbyggd KVM-konsol för att komma åt Din VPS från en webbläsare. Du kan också starta om, stänga av eller starta Din VPS-server från klientområdet.

Behöver Du mer hjälp?

Låt oss hjälpa Dig välja vad som passar Dig bäst! Vårat team är redo och klara för att hjälpa Dig med dina frågor.